Brad Pitt ja Bono yritettiin värvätä skientologeiksi: ”Käytössä julkkisstrategia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa 1900-luvun puolivälissä perustettu skientologiakirkko on onnistunut haalimaan itselleen lukuisia jäseniä esimerkiksi Hollywoodin eliitistä. Kirkon tunnetuimpiin jäseniin kuuluvat esimerkiksi Tom Cruise ja John Travolta, joista ensin mainittu onkin ollut uskonsa vuoksi runsaasti otsikoissa.

Nyt entinen skientologi ja kirkon johtajan, David Miscavigen, veljentytär Jenna Miscavige Hill on paljastanut kirkon yrittäneen houkutella riveihinsä myös muita raskaan sarjan Hollywood-tähtiä. Heidän joukossa ovat olleet esimerkiksi näyttelijä Brad Pitt ja U2-yhtyeen laulaja Bono.

– Skientologeilla on käytössään julkkisstrategia. Tähtiä houkutellaan heidän vaikutusvaltansa, ei heidän rahansa vuoksi, Jenna Miscavige Hill kertoi RadarOnline-verkkosivuston haastattelussa.

Ex-skientologi kertoo Brad Pittin olleen kirkon kuvioissa mukana hänen silloisen tyttöystävänsä, Juliette Lewisin kautta. Pitt oli vähällä liittyä kohuttuun kirkkoon, ja hänen kerrotaan jopa ottaneen ”ensiaskeleet” seurakunnan riveihin astumiseen.