Breaking Bad -jakso omistettiin syöpään kuolleelle pojalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisessa Breaking Bad -televisiosarjassa seurataan viisikymppistä Walter White -nimistä opettajaa ja tämän edesottamuksia, kun hän viettää kaksoiselämää valmistaen amfetamiinia entisen oppilaansa Jesse Pinkmanin kanssa perheensä elättämiseksi.

Sarjan viimeisen tuotantokauden jälkimmäisen puoliskon jaksoista ensimmäinen nähtiin Yhdysvalloissa elokuussa. Jakso oli omistettu Kevin Cordascolle. Kyseessä oli syöpään menehtynyt erityinen teinipoika, joka oli sarjan suuri fani. E! Online kertoo, että 16-vuotias Cordasco oli sairastanut syöpää viimeiset seitsemän vuotta.

Amerikkkalaispoika oli rakastunut sarjaan sen ensimmäisestä jaksosta lähtien, sillä hän pystyi hyvin samaistumaan sarjan päähahmoon Walter Whiteen, joka sairastaa keuhkosyöpää. Useat sarjan näyttelijöistä ja tekijöistä, kuten Bryan Cranston, vierailivat pojan luona sairaalassa ennen tämän menehtymistä viime maaliskuussa.

– Minä itkin. Se oli kaunista, Kevin Cordascon äiti Melodie kertoo pojalleen omistetusta jaksosta.

Breaking Bad -sarja on noussut huimaan suosioon vuosien varrella. Sarjan viidennen ja samalla viimeisen tuotantokauden jälkimmäinen puolisko näytetään Yhdysvalloissa tänä syksynä. Bryan Cranstonin, Anna Gunnin ja Aaron Paulin tähdittämä suosikkisarja on voittanut lukuisia palkintoja. Päätähdet Cranston ja Paul ovat voittaneet useita Emmy-palkintoja roolisuorituksistaan sarjassa.