Dakota Johnson Fifty Shades of Greyn tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Don Johnson tunnetaan parhaiten 1980-luvun hittisarjasta Miami Vice, jossa hän näytteli James ”Sonny” Crockett -roolihahmoa. Mies näytteli myös Nash Bridges -toimintasarjassa pääosaa. Nyt hänen Dakota-tyttärensä tekee tuloaan Hollywoodin pintapiireihin.

The Sun uutisoi tänään, että 23-vuotias Dakota Johnson on valittu esittämään Fifty Shades of Grey -menestyskirjaan perustuvassa elokuvassa Anastasian roolia. Kirjailija E.L. Jamesin kerrotaan vahvistaneen lehtitiedot. Dakotan isä on näyttelijä Don Johnson ja äiti näyttelijätär Melanie Griffith.

Miami Vice -hittisarjan päätähti Donnie Wayne ”Don” Johnson voitti roolistaan muun muassa Golden Globe -palkinnon. Neljä kertaa naimisissa ollut Don Johnson alkoi seurustella 22-vuotiaana näyttelijätär Melanie Griffithin kanssa. Seurustelusuhde aiheutti aikoinaan kohun, sillä Griffith oli tuolloin vasta 14-vuotias. Pariskunnan väitettiin harrastaneen ensimmäisen kerran seksiä, kun Melanie Griffith oli 12-vuotias. Kohusuhde päättyi vuonna 1976, kun he hakivat avioeroa puoli vuotta kestäneen liiton jälkeen.