Eminemin uusi kappale niittää menestystä – kuuntele tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Detroitista kotoisin oleva hiphopin supertähti Eminem on viettänyt vuosikausia hiljaiseloa julkisuudesta. Räppäri viimeistelee parhaillaan tuoreinta soololevyään, jonka on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden puolella. Taannoin Eminem heitti yllätyskeikan New Yorkissa.

Äskettäin Eminem tarjoili kauan odotettua esimakua uudelta albumiltaan. Miehen Survival-biisi kuullaan nimittäin Call of Duty: Ghosts -pelin trailerissa. Kappale julkaistiin sittemmin myös Eminemin Shady Records -levymerkin Soundcloud-sivulla. Video on kerännyt reilussa kahdessa viikossa YouTubessa jo yli kolme miljoonaa kuuntelukertaa.

Eminemin tuoreen levyn nimeä tai julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu. Shady Recordsin johtaja Paul Rosenberg kuitenkin lupasi keväämmälle Billboard-lehdelle, että levy ilmestyisi kauppojen hyllylle vielä tänä vuonna. Call of Duty: Ghosts -peli julkaistaan puolestaan Playstation 3, Wii U ja Xbox 360 -konsoleille sekä Microsoft Windowsille 5. marraskuuta.

Eminemin edelliset Relapse ja Recovery -levyt julkaistiin peräkkäisinä vuosina 2009 ja 2010. Nielsen Soundscanin suorittaman tutkimuksen mukaan Eminem on 2000-vuosikymmenen myydyin artisti yli 32 miljoonalla levyllä. Lisäksi räppäri oli kolmas henkilö, joka ylitti miljardin katsojan rajan VEVO-musiikkivideosivustollaan Youtube-palvelussa. Äskettäin nelikymppinen Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, paljasti käyneensä vaikean lääkeriippuvuutensa takia lähellä kuolemaa.