MTV3 joutui perumaan Seitsemän uutiset ja Kymmenen uutiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten iltaohjelmistoon on tänään tulossa merkittävä ohjelmanmuutos, kun MTV3 joutuu jättämään esittämättä molemmat iltauutisensa. Yhtiö kertoo verkkosivuillaan, että syynä on työntekijöiden ulosmarssi.

Ohjelmanmuutokset eivät rajoitu pelkästään uutisiin, sillä myös huomisaamun Huomenta Suomi jää tekemättä. Ulosmarssi voi vaikuttaa uutisiin vielä tiistai-iltana ja Huomenta Suomeen vielä keskiviikkoaamuna. Radio Novassa ja Maikkarin verkkosivuilla uutisia tehdään tänä aikana esimiesvoimin.

Ulosmarssin syynä on tänään ilmoitetut YT-neuvottelut, joiden jälkeen vuorossa on todennäköisesti irtosanomisia ja lomautuksia. Työntekijät palaavat töihin MTV3-verkkosivujen mukaan vasta keskiviikkona aamupäivällä.