Puolialastomien naisten esitys yllätti Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat suomalaiset ovat käyneet lomareissuillaan tutustumassa Amsterdamin tarjontaan niin kannabiskahviloissa kuin maineikkaalla punaisten lyhtyjen alueellakin. Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi, että alueella harjoitetaan tahdonvastaista prostituutiota ja jopa ihmiskauppaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään video pysäyttävästä tempauksesta, jonka oli määrä kertoa näistä vakavista asioista näyttävästi paikan päällä. Videolla punaisten lyhtyjen alueen ikkunoihin ilmestyy kaunitta ja vähäpukeisia naisia, jotka ryhtyvät tanssimaan yhteisen koreografian mukaan. Esitys keräsi paikalle runsaasti katsojia, jotka yllättyivät silminnähden esityksen lopussa nähdystä tietoiskusta.