Fanien toiveet tyrmättiin: ”Swedish House Mafia ei enää palaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien suosituimmista elektronisen musiikin tiimeistä oli Swedish House Mafia, joka lopetti kuitenkin yllättäen toimintansa viime vuonna. Sittemmin yhtyeen kolme tähteä ovat jatkaneet jo aiemmin lanseeratuilla soolourillaan varsin menestyksekkäästi.

Stara tapasi viikonloppuna Tukholmassa kolmikon Axwellin, joka esiintyi massiivisessa Carsberg Where’s The Party? -tapahtumassa 12.000 katsojalle. Tuhannet fanit odottavat edelleen Swedish House Mafian paluuta, mutta Axwellin mukaan sellaista ei tulla näkemään. Samalla hän valotti hieman lopettamisen taustoja.

– Pidämme yhä yhteyttä. Olemme nähneet toisiamme kesän aikana ja soittaneet samoilla festivaaleilla. Minä ja Sebastian soitamme keskiviikkoisin yhdessä Ibizalla. Nyt me kaikki tarvitsemme kuitenkin aikaa omalle luovuudelle ja selvittämään mitä voimme saada aikaiseksi itsenäisesti. Haluamme nyt pitää hauskaa musiikin kanssa.

Paluuta ei ole kuitenkaan Axwellin mukaan luvassa.

– Ei. En usko, Axwell vahvisti Staralle.