Andy McCoy muille BB-asukkaille: ”Ketä helvetti te ootte?”

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother käynnistyi tänään, ja talon asukkaiden kokoonpano on puhuttanut kovasti verkossa. Suurin osa asukkaista ei ole julkkiksia, mutta taloon viimeisenä saapunut supertähti Andy McCoy on aivan toista maata.

Kansainvälisesti tunnustettu Hanoi Rocks -tähti ei tosin tunnistanut taloon astellessaan muita asukkaita. Marianne Kallio kertoi esiintyneensä McCoyn tuoreimmalla musiikkivideolla. Rokkari ei tunnistanut häntä, vaikka olivat ilmeisesti aiemmin tavanneet. Muiden julkkisstatusta Andy tiedusteli melko suorasukaisesti.

– Sut mä oon tavannut, mutta ketä helvetti te muut ottee? Andy McCoy ihmetteli.

Pian tämän jälkeen asukkaat pääsivät viimein ulos tupakalle, ja saman tien Andy onnistui rikkomaan sääntöjä polttamalla väärässä paikassa. Hän totteli kuitenkin kiltisti Isovelin käskyjä ja siirtyi oikealle tupakointialueelle.