Claudia Eve löysi tiensä myös BB-taloon

Big Brother · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat törmänneet viime aikoina selvänäkijä Claudia Eveen erityisesti realityohjelmassa Iholla, mutta myös muissa tuotannoissa. Tänään hän löysi tiensä myös julkkisten Big Brotheriin, jonne hän saapui neljäntenä.

– Hyvin ne pärjää, mutta mulla on jo nyt ihan kauhea ikävä. En ole 15 vuoteen pitänyt lapsistani lomaa, Claudia Eve kertoi.

Lisäksi Eve vihjasi, että hän voisi käyttää selvänäkijän taitojaan myös asukkaisiin. Eveä oli studiossa saattamassa taloon muun muassa Teuvo Loman. Claudia lukeutui niihin asukkaisiin, joiden osallistumisesta kisaan oli tihkunut tietoja julkisuuteen jo aiemmin.

Aiemmin tänä iltana Big Brother -taloon asetelivat laulaja Frederik, XL-malli Johanna Salminen ja taikuri Jori Kopponen. Heidän saavuttua taloon meininki ei ollut kovin vauhdikas, sillä esimerkiksi Frederik näytti melko väsyneeltä. Myös Kopponen kertoi koko päivän odottamisen vieneen hänestä parhaat mehut.