Frederik Mariannelle: ”Sä oot tollainen seksipommi”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon ensimmäisenä asukkaana tänään astellut Frederik nähtiin melko flegmaattisena ensimmäisten kanssa-asukkaiden saapuessa taloon, mutta hetki sitten hän kuitenkin heräsi eloon. Innostuneisuuden aiheutti 19-vuotias povipommi Marianne Kallio.

B-luokan julkkistähti Marianne tunnetaan lähinnä siitä, että hänen uhkeat muotonsa ovat äidin ansiota. Äiti nimittäin osti hänelle silikonirinnat tyttärensä täytettyä 18 vuotta. Frederik innostui neitokaisesta silminnähden ja nousi jopa seisomaan tätä vastaanottaessaan. Halaamaan Reetu ei kuitenkaan uskaltautunut.

– Mä en uskalla halata sua, kun sä oot tuollainen seksipommi, Frederik totesi.

Marianne itse uskoo olevansa talon kaunein asukas niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.