Hotellihuoneesta löytyi järkyttävä yllätys

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hotellissa työskentelevät tietävät, että hotellihuoneista löytyy välillä mitä uskomattomampia esineitä. Nyt otsikoihin on noussut eräs kanadalaishotelli, jonka työntekijät ovat kokeneet elämänsä yllätyksen mentyään yhteen hotellin huoneista.

Hotellihuoneesta löytyi nimittäin 40 elävää pytonkäärmettä. Jättiläiskäärmeisiin kuuluvat matelijat olivat huoneessa muovisissa säilytyslaatikoissa. Osa käärmeistä oli jopa 1,4 metrin pituisia, Mirror-lehti raportoi.

Kanadalaishotellin johtaja on kertonut, että pytonkäärmeet löytyivät hotelliin yhdeksi yöksi kirjautuneen pariskunnan huoneesta. Poliisi poisti käärmeet ja vei ne paikalliseen eläinsuojaan. Lehden tietojen mukaan matelijat olivat hermostuneita, mutta niiden uskotaan selviävän erikoisesta hotellireissustaan täysin vahingoittumattomina. Vielä ei tiedetä, mitä tapauksen pariskunta aikoi tehdä 40 pytonkäärmeellään.