Justin Timberlake siirsi haastattelua – tapasi leikkauksesta toipuvan fanin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Justin Timberlake lukeutuu tämän hetken suurimpiin ja arvostetuimpiin pop-muusikoihin. Tuoreen The 20/20 Experience -levynsä keväällä julkaissut näyttelijä-laulaja muistetaan tuoreimpien hittiensä lisäksi muun muassa Cry Me A River ja Sexyback -kappaleista.

Nyt Justin Timberlake on yllättänyt keskeyttämällä mediakiertueensa fanitapaamisen vuoksi. Laulaja oli kiirehtimässä tiistaina newyorkilaisen radiokanavan haastatteluun, kun hän törmäsi Tina DiLascio -nimiseen naiseen. Tina kertoi hänen Giana-tyttärensä toipuvan parhaillaan vaikeasta aivoleikkauksesta.

Tytön tarina kosketti Justinia, ja hän päätti siirtää haastattelua tavatakseen Gianan. Tina toi tyttärensä rakennuksen sisälle tapaamaan poptähteä, ja kaksikon kerrotaan jutelleen useiden minuttien ajan. Gina innostui vertaamaan Justinia Michael Jacksoniin, josta laulaja oli otettu. Timberlake poseerasi tytön kanssa myös yhteiskuvassa, ennen poistumistaan radiohaastattelun pariin. TMZ-verkkosivuston mukaan kuva on parhaillaan Ginan puhelimen näytönsäästäjä.