Kourtney Kardashian nosti paitaansa – poikaystävä ehti jakaa kuvan nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain ehkä tämän hetken tunnetuimpaan realityperheeseen kuuluva Kourtney Kardashian on muiden perheenjäsenten lailla tullut tutuksi Rikkaat Kardashianit -sarjan kautta. Taannoin Kourtney ja hänen lastensa isä Scott Disick saivat houkuttelevan tarjouksen omasta realitysarjasta.

Kourtney on yrittänyt viime aikoina pudottaa raskauskilojaan, ja hänet onkin nähty lukuisissa tuloksia esittelevissä kuvissa. Nyt tähden muotoja esittelee puolestaan Kourtneyn poikaystävä. Mies jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa neitokainen paljastaa vatsansa kameralle.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Näyttää enkeliltä, Scott Disick kirjoitti.

Kourtney Kardashian on pysytellyt viime aikoina pois julkisuudesta kameroiden seuratessa hänen raskaana olevaa Kim-sisartaan. Sisko ja tämän miesystävä Kanye West saivat äskettäin esikoisensa, jota ei ole vielä esitelty julkisuudessa. Aiemmin Kim kertoi, ettei pienokaista tulla juuri näkemään julkisuudessa.