Lukijat ihmettelevät: ”Missä Big Brotherin julkkikset?”

Big Brother · Stara.fi

Monet suomalaiset seuraavat parhaillaan silmä kovana Subilta Suomen Big Brother -historian ensimmäisen julkkisversion ensimmäistä lähetystä, jossa asukkaat saapuvat taloon. Tilanne ei ole kuitenkaan ollut kovinkaan monen mieleen, sillä talosta puuttuvat oikeat julkkikset.

Staran parhaillaan käynnissä olevassa gallupissa lähes 90 prosenttia vastanneista on tähän mennessä kertonut olevansa tyytymätön asukkaisiin.

Oletko tyytyväinen Big Brotherin asukasvalintoihin?

  Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Nyt yli puolet asukkaista on jo saapunut taloon, ja heistä ainoa julkisuudessa meriittejä saanut on laulaja Frederik. Hänen lisäkseen talossa on muun muassa Mister Gay Finland, entinen XL-missi, virolaisen nettilehden päätoimittaja, äidiltä silikonirinnat lahjaksi saanut teinityttö, Seiskan toimittaja, selvänäkijä, taikuri ja entinen Salatut elämät -näyttelijä.