Olivia Wilden muhkea kaula-aukko kiinnitti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen naistähti Olivia Wilde tähdittää heinäkuussa Yhydsvaltain ensi-iltansa saanutta Drinking Buddies -komediaelokuvaa, jossa näyttelijätär nähdään myös viuhahtamassa. Kaunotar on valittu aiemmin muun muassa maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi.

Nyt 29-vuotias neitokainen on näyttäytynyt tähdittämänsä Rush-elokuvan Lontoon ensi-illassa asussa, joka epäilemättä käänsi varsinkin miespuolisten paikallaolijoiden katseita. Rintaliivinsä kotiin jättänyt Olivia Wilde saapui nimittäin paikalle yllään avoinainen smokkitakki, joka ei jättänyt liikoja mielikuvituksen varaan.

29-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on oikealta nimeltään Olivia Jane Cockburn, mutta valitsi taiteilijanimensä Oscar Wilden mukaan. Nainen nähdään tänä vuonna valkokankaalla ainakin seitsemässä elokuvassa. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän on nykyään kihloissa komediapersoona Jason Sudeikisin kanssa.