Stop The Press! Pertti Kurikan Nimipäivät julkaisi jäähallikeikkansa lavakartan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että huippusuosioon noussut kotimainen punk-yhtye Pertti Kurikan Nimipäivät esiintyy lokakuun lopussa kahdessa konsertissa Helsingin Jäähallissa. Nyt yhtye on päättänyt julkaista esiintymisensä lavakartan poikkeuksellisesti verkossa.

– PMMP:n kanssa esiintyminen on aivan hyvä juttu, koska tarjolla on varmasti kokista, suklaata ja vohveleita, rumpali Toni kommentoi uransa ensimmäisiä jäähallikeikkoja.

perttikurikannimipaivat03092013

Massiivisesta konsertista innoissaan oleva yhtye on jo nyt laatinut lavakartan. Yleensä tämänkaltaiset dokumentit pidetään poissa julkisuudesta, mutta nyt Pertti Kurikan Nimipäivät on päättänyt esitellä lavakarttansa verkossa.

Pertti Kurikan Nimipäivät neljän kehitysvammaisen muodostama punk-yhtye, jonka ura sai nousukiitonsa yhtyeestä valmistuneen Kovasikajuttu-dokumenttielokuvan myötä. Elokuvassa hyvin välittyvä yhtyeen aito punk-asenne on ehtinyt ihastuttaa ihmisiä jo ympäri maailmaa. Nyt yhtye kuitenkin keskittyy tulevaan uuteen haasteeseen.