Suvi Teräsniskalta uusi levy marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Suvi Teräsniskan uusi single Täydellinen elämä julkaistaan perjantaina. Täydellinen elämä -niminen Kappale on Petri Somerin säveltämä ja Sana Mustosen sanoittama oodi elämälle, joka valoineen ja varjoineen on täydellinen ja täynnä laulun aiheita.

Täydellinen elämä on Suvin 1. marraskuuta julkaistavan Pohjantuuli-albumin ensimmäinen sinkku. Suuri osa albumin kappaleista on lähtöisin naisten kynästä. Pohjantuuli-levyn tuottavat Leri Leskinen ja Sampo Haapaniemi.

– Uudella albumillani on paljon elämänmyönteisiä lauluja, joissa on toivoa, kajoa ja hyvää energiaa, Suvi kuvailee.

Suvin helmikuussa julkaistu Yö-tribuutti Hän tanssi kanssa enkeleiden on myynyt platinaa, yli 30.000 kappaletta. Levy toi myös Suville hänen uransa ensimmäisen virallisen albumilistan ykköspaikan. Myös kaikki Suvin aiemmat neljä albumia ovat kaikki myyneet platinaa, ja yhteensä hänen levyjään on myyty yli 250.000 kappaletta.