Harry Styles tuomitsi härskin muotitanssin: ”Kehottaa sivettömyyteen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiksillakaan ei ole aina helppoa. Äskettäin laulaja Taylor Swift antoi eksänsä Harry Stylesin kuulla kunniansa MTV Music Awards -gaalassa. Kun One Direction -tähti asteli lavalle, käski yleisössä istuva neito tämän pitää päänsä kiinni.

Nyt Harry itsekin sivallellut sanallisesti, sillä mies on ottanut kantaa tämän hetken twerking-kohutanssiin, jolla Miley Curys herätti hämmennystä musiikkigaalassa. Poppari ei arvosta tanssiliikettä omien sanojensa mukaan piirun vertaa.

– Minusta se on epäsopivaa – varsinkin niille ikäryhmille, joille se on osoitettu. Minusta se kehottaa siveettömyyteen, kertoi Styles Us Weekly -lehdelle.

Mies on kuitenkin itse kokeillut tanssiliikettä, joten näyttäisi siltä, että pata kattilaa soimaa. Hänet nähtiin Teen Choice Awards -tapahtumassa ”twerkaamassa” juontajien Darren Crissin ja Lucy Halen kanssa. One Direction kiertää parhaillaan maailmalla mainostamassa uutta 3D-elokuvaansa This Is Us.