Paita paljasti Lady Gagan sulot kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga on jälleen ajankohtainen tähti tulevan Artpop-levynsä myötä. Applause-singlen julkaissut neitokainen on myös jälleen keksinyt vaateparsiinsa uuden tyylisuuntauksen, joka ottaa mallia kadun itseään kauppaavista naisista.

Nyt Lady Gaga poseeraa V Magazine -lehden kansikuvassa rohkeassa asussa, sillä läpikuultava paita paljasti hänen paitansa sisällön. Lehti julkaistaan kauppojen hyllyille lähiviikkoina.

Taannoin Lady Gaga menetti hermonsa julkkisbloggari Perez Hiltonilla, koska uskoo miehen ahdistelevan häntä. Poppari syytti miestä Twitter-blogissa siitä, että tämä yrittää vuokrata asunnon tähden New Yorkin kotitalon läheltä seuratakseen neidon elämää. Muusikon ja bloggarin riitojen uskotaan alkaneen siitä, kun Hilton julkaisi Gagan epämairittelevia pyörätuolikuvia verkossa.