Marianne Kallio haluaa Tuomo Ruudun: ”Se ei olisi lasten silmille”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon astellut 19-vuotias povipommi Marianne Kallio on ollut Suomen medioissa viime aikoina esillä esimerkiksi voittamalla Miss Festivaali -kilpailun, hankkimalla äidin maksamat silikonirinnat ja kertomalla mallipiirien seksuaalisesta ahdistelusta.

Alkuvuodesta neitokainen kertoi kuulumisiaan Urheiluviikko-julkaisulle. Marianne paljasti, että erityisesti jääkiekkotähti Tuomo Ruutu on hänen kuumien fantasioidensa kohde.

– Jos saisin vapaat kädet sidotun Tuomon ympärillä, se ei olisi lasten silmille. Käsittelyni jälkeen Tuomo pitäisi varmasti taluttaa jäähypenkille viilentymään – ainakin 2+2 olisi paikoillaan. Toisaalta voisihan luistin kulkea paremminkin, kun on kevyempi olo, Marianne Kallio kommentoi verkkolehdelle.