Megan Fox viettelee hajuvesimainoksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksisymbolina tunnettu näyttelijätär Megan Fox synnytti viime vuoden syyskuussa Noah-pojan, ja on sen jälkeen vähentänyt huomattavasti julkisia esiintymisiä. Taannoin hänen uutisoitiin olevan jälleen raskaana.

meganfox04092013

Nyt Megan Fox nähdään kuitenkin jälleen seksikkäissä kuvissa. Näyttelijätär tähdittää Avon Instinct -hajuveden tuoretta mainoskampanjaa. Kuvissa Fox nähdään esimerkiksi niukassa leopardikouvioisessa mekossa viidakkomaisemassa.

Megan Fox on naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli aiheutti mediassa aikoinaan kohua saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.