Nabilla Benattian muodot hohkasivat kuumuutta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ranskan Kim Kardashianiksi kutsuttu realitytähti Nabilla Benattia muistetaan kotimaassaan Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta. Neito on saanut myös Hollywood Girls -ohjelman, jota on kuvattu kesän aikana.

Muodokas julkkistyrkky on nyt ikuistettu Los Angelesissa pintapiirien bileissä. Piukkaan mekkoon vartalonsa verhonnut Nabilla saapui paikalle poikaystävänsä Thomas Vergaran kanssa, mutta antautui poseeraamaan kuitenkin yksin valokuvaajille.

21-vuotias ranskalaiskaunotar Nabilla Benattia julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena. Uuden Hollywood Girls -sarjan uskotaan tekevän hänestä kansainvälisen tähden. Sarjassa esiintyy myös povipommi Shauna Sand.