Salaisuus paljastui: Näin Kim Kardashianin jättipeppu syntyi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Peppubuumin yltyessä 2000-luvun puolella julkkisnaisten kurvikkaat takalistot ovat herättäneet ihailua mediassa. Spekulaatio kuuluu luonnollisesti myös kuvaan, ja myös muotokuningatar Kim Kardashian on saanut osansa kritiikistä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Monien mielestä naisen pepun muodot ovat seurausta takapuoleen laitetuista implanteista. Uusimman raportin mukaan perä ei ole täysin luojan lahja, vaikka se edelleen onkin tietyssä mielessä luomua. Ylimääräisiä lisäkkeitä ei Radar Online -sivuston mukaan ole Kimin peppuun lisätty. Sen sijaan 32-vuotiaan julkkisäidin ahterin täytteenä on hänen omien jalkojensa rasvaa.

– Kimin jalkoihin tehtiin rasvaimu, ja lääkäri siirsi rasvan hänen takamukseensa. Siksi mitään ei näkynyt röntgenissä, kertoi sisäpiirin lähde The Making of Kim Kardashian -julkaisulle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kim julkaisi siskojensa kanssa vuonna 2011 otoksen lääkärikäynnistään todistaakseen olevansa luomu. Hän kertoi olevansa täysin plastiikkakirurgiaa vastaan. Neito kertoi tuolloin käyttäneensä vain botox-hoitoja. Kardashian on tähän mennessä kiistänyt kaikki väitteet takamuksen suurentamisesta. Ex-mies Damon Thomas väitti taannoin realitytähden toteuttaneen ainakin rintaleikkauksen ja rasvaimun.