Sydney Leathers hankki kauneusleikkauksia 32 000 eurolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodokkaat neitokaiset saattavat joskus päästä julkisuuteen poliitikkojen salarakkaina. Suomessa näin kävi Johanna Tukiaiselle, kun taas Yhdysvalloissa esimerkiksi Sydney Leathers on tällainen seksitekstareilla julkisuuteen pongahtanut kaunotar.

Nuori neito tekstaili törkyviestejä newyorkilaisen poliitikko Anthony Weinerin kanssa. Tieto asiasta vuosi julkisuuteen, minkä Leathers hyödynsi nokkelasti haastatteluilla, bikinikuvilla ja tuhmalla videolla. Kyseisellä pätkällä nainen riisuutuu paljaaksi ja kertoo kiihdyttäviä yksityiskohtia hänen ja Weinerin viesteistä, uutisoi Gawker-sivusto.

23-vuotias Sydney tienasi mukavasti rahaa paljastuksillaan ja käytti lopulta 32.000 euroa kauneusleikkauksiin. Leathers suurennutti rintansa C-kupista D-kuppiin, otti rasvaimun ja kävi nenäleikkauksessa. Kaunotar valkaisi hampaansa laserilla kalliissa operaatiossa, mutta kohujulkkis on tyytyväinen tuloksiin.

Hänen mukaansa hänen ulkonäkönsä vastaa tällä hetkellä unelmia. Neitokainen esitteli muotojaan punaisissa bikineissä rannalla.