Scarlett Johansson ihastutti leffajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien miesten ihailema naistähti Scarlett Johansson nähtiin vastikään valkokankaalla The Avengers –elokuvassa. Näyttelijättären alastonkuvia varastaneen ja internetissä levittäneen miehen uutisoitiin aiemmin äskettäin joutuneen kymmeneksi vuodeksi vankeuteen.

28-vuotias Scarlett Johansson on nyt kuvattu uuden Under The Skin -elokuvan ensi-iltajuhlissa Venetsian elokuvajuhlilla. Upea kaunotar asteli punaiselle matolle näyttävässä mustassa iltapuvussa.

Scarlett Ingrid Johansson on tanskalais-juutalaisesta perheestä. Neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa lapsitähtenä Vanhemmat vaihtoon -elokuvassa. Aikuistuneena kaunottarena hänet on nähty muun muassa elokuvissa Lost In Translation, Match Point, Scoop, The Prestige ja The Avengers.