Tunkeilijoita BB-talolla – Andy vastasi huutelijoille

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kausi alkoi eilen, ja tänään vuorossa oli jo ensimmäinen välikohtaus ulkomaailman kanssa. Hetki sitten ulkona istuskelleet talon asukkaat nimittäin kuulivat yhteydenoton talon ulkopuolelta. Kesken kaiken aitojen yli alkoi kuulua Andylle osoitettuja huutoja.

Kaksi miesääntä huuteli Andylle ”ulkomaailman” puolelta, ja Andy McCoy vastasi heille nopeasti pariin kertaan. Muut asukkaat ehtivät nopeasti väliin ja kertoivat, ettei ulkomaailman kanssa saa tällaisissa tilanteissa pitää yhteyttä. Saman tien seurasi myös kuulutus, jossa ilmoitettiin sääntörikkomuksesta.

Huutelijat olivat todennäköisesti tunkeutuneet Espoossa sijaitsevan Big Brother -studion alueelle luvattomasti. Pian huutelujen jälkeen ulkopuolelta kuului kovaäänistä auton tai moottoripyörän kiihdyttämistä.