Andy McCoy raivostui tuotannolle: ”I don’t even watch your program!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on perinteisesti saatu puhua ainoastaan suomen kieltä, ellei asukkaita ole ohjeistettu tilapäisesti jollain muulla tavalla. Alkaneella kaudella asukkaana mukana oleva Andy McCoy ryhtyi tänään vuodattamaan pitkiä saarnoja hieman paatoksellisella englannilla.

– Rikotte sääntöjä. Talossa saa puhua vain suomea, Isoveli puuttui lopulta asiaan.

Isovelin puuttuminen englannin kielen puhumiseen ei ollut rocklegendan mieleen.

– Shut the fuck up asshole! Thats in your book of rules. What the fuck do you think i am speaking asshole… Well, i did shut him up. I don’t even watch your program, fucking shock treatment bullshit, Andy McCoy viittasi ensimmäiseen päivätehtävään.

– Mä en kestä tätä, vi**u, Andy jatkoi suomeksi.