BB-Mariannen maine ryvettyy talossa – auttoiko asukkaan väliintulo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brotheria on ehditty elää nyt parin päivän ajan, ja talossa on ollut melko seesteinen tunnelma. Mitään kovin vauhdikkaita tapahtumia ei nimittäin ole nähty, sillä asukkaat ovat keskittyneet lähinnä rauhalliseen keskusteluun. Paria poikkeusta lukuunottamatta.

Eilen Marianne Kallio ja Andy McCoy nauroivat nimittäin katketakseen keskustellessaan esimerkiksi tilanteesta, jossa Marianne myisi virtsaisia pikkuhousujaan postimyynnissä. Muutenkin Mariannen rivot puheet ovat olleet monille asukkaille liikaa. Viime yönä Claudia Eve otti 19-vuotiaan neitokaisen puhutteluun ja kertoi, että hänelle tulee joskus paha mieli neitokaisen puheista.

– Mulle se on iha ok, kova elämä, kovat huvit, Marianne vastasi ohjelman nettisivujen mukaan.

– Olen itsekin ronski, mut jos mun tyttö puhuis tommosia, mulle tulis paha mieli siitä, että muut naureskelee, Claudia kertoi.

Claudia kertoi pelkäävänsä, että Marianne antaa itsestään talossa bimbon kuvan, ja että se vaikuttaa Mariannen tulevaisuuteen talon ulkopuolella.

– Sä et voi tietää, kun lennät täältä ulos, että miten ihmiset suhtautuu. Haluatko olla seksiobjekti? Bimbo? Sellanen, jolle nauretaan vai nuori nainen, joka otetaan vakavasti? Claudia totesi.

– Kaikki mun lähimmäiset tietää sen, mulla on ronski huumori, osaan olla erittäin pervo ihminen. Mulla on ollu niin rankka elämä, että mä en oo pärjänny muuta ku huumorilla, Marianne avautui.