Claudia Jordan poseerasi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis Claudia Jordan on nähty vuosien varrella lukuisissa televisiosarjoissa ja hän esiintyy myös radiossa. Rapakon takana Jordan on tehnyt kuluvan vuoden aikana kovaa nousua viihdemarkkinoilla, ja nyt hän on saanut mallisopimuksen.

Claudia Jordan nähdään nyt poseeraamassa uimapukumerkki K’monen uimapukukuvauksissa Miami Beachilla. Kuvat päätyvät mahdollisesti myöhemmin uimapukumerkin mainoskuviksi.

40-vuotias amerikkalainen televisiotähti Claudia Jordan teki aikoinaan läpimurtonsa Deal or No Deal -ohjelmassa, mutta hänet on sittemmin nähty lukuisissa televisiosarjoissa ja -kilpailuissa. Julkisuutta tuli myös, kun kaunotar voitti Miss Rhode Island Teen USA -missikilpailun vuonna 1990 ja edusti aluetta myöhemmin kansallisessa missikilpailussa. Miss USA -kilpailussa hän sijoittui vuonna 1997 kymmenenneksi. Nykyisin Claudia muistetaan parhaiten Diili-ohjelman amerikkalaisversion kilpailijana, sillä hän on osallistunut ohjelmaan jo kahdesti.