Kate Uptonin muodot pysäyttävät lehtihyllyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Kate Upton on ollut tänä vuonna erittäin kovassa nosteessa. Alkuvuodesta tähti poseerasi jo toistamiseen Sports Illustrated -lehden runsaasti huomiota herättäneessä kansikuvassa. Lisäksi hänet on nähty lukuisissa muoti- ja mainoskuvissa.

kateupton05092013

21-vuotias supermalli kaunistuttaa pian jälleen lehtihyllyjä, sillä Kate Upton poseeraa Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kannessa. Vaaleatukkainen mallikaunotar nähdään kansikuvassa glamour-henkisessä topissa ja avonaisessa kaula-aukossa, kanavoiden tyylillään aikansa seksisymbolina tunnettua Marilyn Monroeta.

Kate Uptonin on aiemmin kerrottu kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.