Kim Kardashian poistui viimein kotoaan – yllättävä tyylimuutos kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Kim on sittemmin viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Tähden kerrotaan kieltäytyneen astumasta kameroiden eteen, ennen kuin hän on saanut pudotettua painonsa 52 kiloon.

Nyt Kim Kardashian on kuitenkin kuvattu ystäviensä grillijuhlissa Beverly Hillsissä. Hiljaiseloa viettänyt, syvän tummista kutreistaan tuttu julkkiskaunotar on samalla yllättänyt viihdemaailman värjäyttämällä hiuksensa lähes kokonaan vaaleiksi.

Kardashianin hiusten värjäämisestä vastaa stylisti George Papnikolas. Hän kertoo E! News -verkkosivustolle halunneensa värjätä tähden hiukset vaaleamman sävyisiksi jo jonkin aikaa. Stylistin mukaan Kim suhtautui muutokseen epäröiden, mutta on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Myös Kanye Westin kerrotaan rakastavan tyttöystävänsä uutta tyyliä.

Lähipiirin kerrottiin aikaisemmin pelkäävän julkisuutta pakoilevan Kimin olevan hieman liiankin orientoitunut painon pudottamiseen. Kim oli kertonut vihaavansa ulkonäköään ja piti itseään lihavana. Aiemmin kerrottiin, että Kim tekee virallisen paluunsa julkisuuteen Pariisin muotiviikoilla 24. syyskuuta. Näyttäytyminen kuitenkin siirtynee näillä näkymin.