Lee Thompson Young teki itsemurhan – ampui itseään päähän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tähti Lee Thompson Young kuoli 19. elokuuta 2013, kun 29-vuotias näyttelijä löydettiin menehtyneenä asunnostaan Los Angelesissa. Nyt kuolinsyyksi on tutkimusten jälkeen vahvistettu itsemurha.

TMZ-verkkosivuston mukaan tähden kuolintodistuksesta ilmenee, että Lee Thompson Young ampui itseään päähän käsiaseella. Näyttelijä ei jättänyt jälkeensä itsemurhaviestiä. Leen läheiset kertoivat viranomaisille miehen kärsineen masennuksesta.

Lee Thompson Young tuli tunnetuksi vuonna 1998 The Famous Jett Jackson -televisiosarjan tähtenä, mutta viime aikoina hän tähditti myös TNT-kanavan Rizzoli & Isles -sarjaa, jossa hän näytteli etsivä Barry Frostin roolia. Lisäksi Lee nähtiin valkokankaalla Friday Night Lights -elokuvassa.