Paris Hilton ilman rintaliivejä – ja ohuessa paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismiljonääri Paris Hilton keikkaili äskettäin Ibizalla, jossa seurapiirikaunotar teki viikottaisia DJ-keikkoja Foam & Diamonds -vaahtobileissä. Keikat menivät ilmeisen hyvin, koska Hilton sai niiden myötä uuden sopimuksen Ibizan jättiklubille.

Nyt neitokainen on palannut jo kotiin Los Angelesiin. Hänet kuvattiin eilen poistumassa kotoaan ohuessa paidassa. Alueen helleaalto oli ilmeisesti aiheuttanut sen, että Paris jätti rintaliivit kotiin.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.