Koomikko lyttää naisten kykyjä epäilevät: ”V**un idiootit”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Andy Samberg ihastutti Yhdysvalloissa vuosia Saturday Night Live -sketsiohjelman vakiokasvona. Viime vuonna suosikkisarjan jättänyt näyttelijä on nähty lähiaikoina muun muassa That’s My Boy ja Vain seksiä -elokuvissa. Seuraavaksi elokuvateattereihin saapuu miehen The To Do List -elokuva.

Nyt 35-vuotias suosikkikoomikko on kommentoinut naisten asemaa Hollywoodissa. Glamour-lehden haastattelussa ollut Samberg on kertonut, että hän ei millään tavalla hyväksy naiskoomikkojen kohtaamaa seksismiä. Hänellä on oma teoriansa siitä, miksi hauskat naiset nähdään usein poikkeuksina.

– Sen takia koska v**un idioottimiehet sanovat jatkuvasti, etteivät naiset ole hauskoja. Se saa minut hulluksi. Koen sen oksettavana ja loukkaavana joka kerta, Andy Samberg lataa.

Näyttelijäkomistus on itse työskennellyt SNL-sarjassa muun muassa Tina Feyn ja Amy Poehlerin kaltaisten koomikkonaisten kanssa. Samberg paljastaa haastattelussa lähteneensä suosikkisarjasta sen takia, että se dominoi koko hänen elämäänsä. Viikottaisen, suorana lähetettävän sketsiohjelman tekeminen tuntui miehestä jo liian raskaalta.