Marianne Kallio paljasti: Perheenisät yrittäneet ostaa seksiä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ilopilleri BB-Marianne on 19-vuotias povipommi, joka on pitänyt talossa yllä värikkäitä keskusteluita. Eilen illalla asukkaat keskustelivat siitä miten heille on sadellut yhteydenottoja ja joskus jopa härskejä ehdotuksia.

– Mä oon saanut sellaisia viestejä, joissa kerrotaan ”Mä oon 40–vuotias perheenisä ja silleen ja silleen. Tulisitkö tänne ja mä maksaisin siitä!” Mä en oo koskaan ottanut maksua siitä. Mä en lähde mihinkään kuvausjuttuun tai sellaiseen ilmaiseksi. Että mene tuonne istumaan alasti ja me maksetaan siitä, Marianne paljasti.

Toissayönä Claudia keskusteli liiallisesta avoimmuudesta Mariannen kanssa, ja nyt hän palasi samaan keskusteluun.

– Sä oot sosiaalinen ja avoin. Sä et ajattele koskaan kenestään lähtökohtaisesti pahaa. Sitä mä eilen sanoinkin sulle, että ikä tekee sen, että sä ei ole enää naiivi. Nuorena ihminen on sellainen, että lähtee helpommin mukaan, Claudia totesi.

– Susanna sanoi, että sille tulee jotain vehkeen kuvia tai jotain. Mulle ei ole tullut sellaisia koskaan. Tai kerran tuli. Sit mä vastasin sille, että älykkyys on seksikästä, ihan oikeasti. Mulle tulee paljoN koko ajan viesteijä, jotka on tällaisia, että eivät voi ymmrätää miten mä voin olla sinkkuna, Claudia jatkoi.