Elastinen on Positiivisin Suomalainen 2013

Viihdeuutiset · Stara.fi

Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati on valinnut Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi rap-artisti Elastisen. Fintelligens-yhtyeestä ja The Voice Of Finland -ohjelmasta tuttu suosikkitähti on myös pitkän linjan yrittäjä, joka on sisukkaasti kulkenut kohti unelmaansa.

”Ei mua himast haettu, kaikki ansaittu / Tavotteet paisu ja mittakaava vaihtu / Mut asennetta ikin muuttanu en / Mä viihdyn epämukavuusalueel / Mitä haastet täs muuten ois” riimittelee Elastinen Hallussa-kappaleessaan.

16-vuotiaana Rähinä-kollektiivissa aloittanut Elastinen on ollut jo 2000-luvun alusta saakka hiphop-fanien ykköstähtiä, mutta hän nousi koko kansan suosioon Voice of Finland -ohjelman tähtituomarina. Positiivisin Suomalainen -raati kiinnitti erityisesti huomiota Elastisen tahtoon tehdä sellaisia rap-musiikin sanoituksia, joista välittyy myönteisyys ja vastuunotto omasta elämästä.

Elastinen innostuu helposti kaikenlaisista ideoista ja hän on ollut tukemassa monen artistin uran alkutaipaleita. Elastinen on Vuoden Positiivisin suomalainen myös oman esimerkillisyytensä kautta. Hän on terveiden elämäntapojen ja aktiivisen liikunnan puolestapuhuja. Elastisen kirkas tavoitteellisuus, vankka arvomaailma ja tinkimättömyys ovat juuri sitä, mistä positiivisessa elämänasenteessa on kysymys. Hän on innostaja, joka jakaa positiivista asennetta ja uskoa ympärillään toimiviin ihmisiin.

Elastinen nimitetään virallisesti Positiivisimmaksi Suomalaiseksi ensi perjantaina Helsingin Vin Vin -ravintolassa nähtävän keikkansa yhteydessä.

Positiivarit tekee yhteistyötä Suomen Nuorkauppakamareiden kanssa edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Valinnan tarkoituksena on yhteiskunnan haasteiden ja epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään mahdollisuuksia sekä valaa uskoa tulevaisuuteen. Vuoden Positiivisin Suomalainen on valittu vuodesta 1993 lähtien. Idean isä on yrittäjä ja luennoitsija Juhani Töytäri.