Katy Perry ja ex-rakas duetoivat herkällä balladilla – kuuntele kappale

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry valmistautuu parhaillaan uuden levynsä julkaisuun. Prism-nimeä kantava albumi ilmestyy kauppojen hyllyille 22. lokakuuta, mutta sen laajamittainen mainoskampanja on aloitettu jo hyvissä ajoin. Tähden uusi Roar-single päätyi taannoin Youtubeen.

Katy Perryn laulua kuullaan myös John Mayerin 20. elokuuta julkaistavan Paradise Valley -levyn kappaleella Who You Love. Huomioitavan duetosta tekee tietenkin se, että laulaja-lauluntekijä John Mayer on Katy Perryn entinen on-off-poikaystävä. Kaksikon balladi on kuultavissa Soundcloud-sivustolla.

Katy Perryn huhuttiin vastikään tapailevan näyttelijäkomistus Robert Pattinsonia, mutta artisti kiisti väitteet nopeasti. Perry on yhdistetty aikaisemmin myös Hollywoodin elokuva-agentti Michael Kivesiin. Neitokainen on kuitenkin lähipiirinsä mukaan ollut koko ajan eniten ihastunut entiseen on-off -poikaystäväänsä John Mayeriin.