Ozzy Osbourne loukkaantui – voileipä sytytti tulipalon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black Sabbath -keulahahmo Ozzy Osbournen Sharon-vaimo asui keväällä hetken aikaa erossa miehestään tämän huumeiden käytön takia. Sharon otti aviomiehensä takaisin ja antoi hänelle vielä yhden mahdollisuuden.

Ozzy Osbournen hiusten uutisoitiin miltei palaneen viime jouluna kynttilästä alkunsa saaneen palon seurauksena. Nyt rokkari on ollut taas lähellä joutua tulipalon uhriksi. Tällä kertaa palon syynä oli Ozzyn valmistama pekonivoileipä.

– Olen lontoossa, Ozzy on Los Angelesissa. Hän teki viime yönä pekonivoileipää ja palokunta päätyi kotiimme!, Sharon Osbourne twiittasi äskettäin.

Ozzy selvisi onnettomuudesta onneksi vain lievin palovammoin. Toistaiseksi on epäselvää, miten rokkari tarkalleen ottaen onnistui sytyttämään tulipalon pekonivoileipää valmistamalla.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. Heillä on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.