Pääministerin kardinaalivirhe Barack Obaman tapaamisessa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen presidentti Sauli Niinistö sai toissapäivänä tilaisuuden tavata Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama, joka oli pikavisiitillä Tukholmassa. Samassa tilaisuudessa Obamaa pääsivät tapaamaan myös muiden Pohjoismaiden johtohenkilöt, joista eräs mokasi kuitenkin nolosti.

Kuva: Small Media, AOP
Kuva: Small Media, AOP

Verkossa leviää parhaillaan tapaamisessa otettu yhteiskuva, jossa suomalaisten huomio kiinnittyy todennäköisesti ensin Sauli Niinistöön. Tarkkasilmäiset huomasivat kuitenkin kuvassa myös jotain outoa. Islannin pääministeri Davia Gunnlaugsson teki nimittäin ”palefacet” ja asteli tapaamaan Yhdysvaltojen presidenttiä Niken lenkkari toisessa jalassaan.

Kuva: Small Media, AOP
Kuva: Small Media, AOP