Suomalaisen DJ-tähden levyt varastettiin: ”Vi**u olen alaston!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden polven tiskijukkien työvälineenä toimivat nykyisin lähinnä muistikortit ja USB-tikut, mutta vanhan koulukunnan oikeiden DJ-tähtien soittovälineet ovat kuitenkin fyysisiä. Vinyylilevyt ja CD-levyt eivät ole kadonneet vielä minnekään, joten levykokoelma on DJ:n tärkein työväline.

Nyt suomalainen DJ-suosikki Salsa Sinisalo on joutunut tukalaan tilanteesen, kun hänen levynsä varastettiin. Kyseessä on erittäin vakava tilanne, sillä fyysisiä tallenteita on usein lähes mahdoton saada takaisin edes rahalla.

– RIP DJ Salsa Sinisalo. Olisivat vieneet vaikka auton sen saa uuden heti ilman tunteita, MUTTA 30-vuoden keräys mun levypakeissa, ei edes saa rahalla, niitä levyjä ei valmisteta enää, tunteet, muistot, fiilikset, kokemukset, koko elämä……. Vi**u olen ALASTON ja työtön! Salsa totesi Facebookissa.

Kateissa on nyt kaksi levylaukkua. Radio NRJ:ltä tunnetuksi tullut Salsa kertoi Staralle myös hieman tarkempia tuntomerkkejä, jos joku lukijoista vaikka tietäisin asiasta jotain tai törmäisi levykokoelmaan myöhemmin.

– Kyseessä on alumiininen camouflage-värinen keissi. Faija duunannut sisälle vielä käsin puurungon, muovisissa oheuissa kansissa pelkästään albumeita CD-muodossa 80’s disco, latino, 80’s funk, yhdet silmälasit, fikkari… Toinen laukku on olkamallinen originaali Vespa, Italiasta ostettu ja sisältää slappa-levykotelon sisällä 48 kappaletta CD-levyjä, pelkästään kotimaisia 70-80-luvun kokoelmia, Salsa Sinisalo kertoi.