Saksalainen ahdistelija piinasi Baywatch-kaunotarta – seurasi jopa vessaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun suosituimpiin ilmiöihin lukeutui Baywatch-televisiosarja, jossa seurattiin kalifornialaisten hengenpelastajien seikkailuja. Sarjassa nähtiin lukuisia aikansa tunnettuja tähtiä, kuten Pamela Anderson, Carmen Electra ja David Hasselhoff.

Nyt yksi sarjan päätähdistä, Alexandra Paul, on joutunut saksalaisen vainoajan kohteeksi. Tähden mukaan Nicole Albrecht -niminen nainen on muun muassa ilmestynyt hänen kotiinsa kutsumatta. Lisäksi naisen kerrotaan muun muassa seuranneen Paulia julkisiin wc-tiloihin ja käyneen häneen käsiksi kuntosalin parkkipaikalla.

Alexandra Paulin mukaan tilanne on pahentunut kuukausien aikana. Näyttelijän sairaaloiselle fanille onkin nyt määrätty lähestymiskielto. TMZ-verkkosivuston mukaan oikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Alexandra pitää naisen saksalaisuutta merkittävänä tekijänä tapauksen vakavuudessa.

– Tämä nainen, Nicole, on Saksasta. Baywatch on erittäin suosittu sarja siellä, asiakirjoissa kerrotaan lukevan.