Laihtunut Jennifer Hudson on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kykyjenetsintäkilpailusta aikoinaan pinnalle noussut laulajatähti Jennifer Hudson on ollut viime aikoina viihdelehdissä painonpudotuksensa merkeissä. Neitokainen on tehnyt parin vuoden aikana näyttävän muodonmuutoksen ja laihduttanut peräti 40 kiloa.

Aiemmin rehevänä tunnettu Jennifer Hudson aloitti vuonna 2010 laihdutuskuurin, joka on tuottanut tulosta. Nyt hänet kuvattiin New Yorkissa, jossa hänellä oli päässään LOVE-lippalakki. Samalla Jennifer osoitti, että kilot ovat todennäköisesti lähteneet pysyvästi.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu Jennifer Hudson ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin vuonna 2009. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.