Kanye Westin mukiloima valokuvaaja tahtoo artistin vastuuseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye West nousi heinäkuun lopulla otsikoihin käytyään Los Angelesin LAX-lentokentällä valokuvaajan kimppuun. Välikohtaus päättyi siihen, että paparazzille jouduttiin soittamaan ambulanssi. Aiemmin kerrottiin, että on erittäin epätodennäköistä että muusikko saisi toilailustaan rikossyytteet.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt kuitenkin paparazzi Daniel Ramos on palkannut itselleen huippuasianajaja Gloria Allredin. Kuvaajan mukaan Kanye oli hyökännyt hänen kimppuunsa ilman, että häntä olisi provosoitu. Kuvaaja on kertonut E! Newsin mukaan vain yrittäneensä tehdä työtään ja tahtoo nyt Kanyen vastuuseen hyökkäyksestä.

Jo aiemmin kerrottiin, että paparazzilla on kuitenkin hyvin vähän häntä tukevaa todistusaineistoa, vaikka hänet toimitettiin käsirysyn jälkeen sairaalaan paikattavaksi. Artisti joutunee tarjoamaan kuvaajalle rahallisia korvauksia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash