Miley Cyrus tyylistään: ”Näin halvalta näyttäminen on kallista!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus on on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa imagonmuutoksen merkeissä. Entinen teinitähti julkaisi taannoin uuden We Can’t Stop -singlensä, joka herätti kohua esimerkiksi huumeviittausten vuoksi. Varsinainen skandaali kuitenkin syntyi Mileyn rohkeasta esiintymisestä MTV-gaalassa.

20-vuotias poptähti on muutenkin nostanut kulmakarvoja aiempaa rohkeammalla ja paljastavammalla pukeutumistyylillään. Miley Cyrus kommentoi MTV-kanavalle imagonvaihdostaan jopa itseironiseen sävyyn. Laulajatar kertoi hankkivansa suuren osan vaatteistaan ja koruistaan ”oudoista bondage-kaupoista”.

– Näin halvalta näyttäminen vie paljon rahaa, tähti kommentoi.

– Voit yhdistellä valkoisen roskasakin pukeutumista ja Chanelia. Se on minun tyylini, Miley Cyrus kuvaili.

Parikymppinen Miley Cyrus vieraili äskettäin Euroopassa, ja hän sai heti Saksaan rantauduttuaan ruokamyrkytyksen huonoksi menneestä sushista. Hän joutui perumaan useita tapaamisia sairastumisensa takia. Nyt nuori supertähti on palannut kotikonnuilleen Los Angelesiin.