Rachel Zoe kuihtuu silmissä – julkkiskaunotar pelottavan laiha

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmasta tunnetuksi tullut julkkisstylisti Rachel Zoe oli suosittu mediapersoona vielä muutama vuosi sitten, mutta viime aikoina hän on loistanut poissaolollaan kohuotsikoista. Nyt Rachel on kuitenkin kuvattu pitkästä aikaa julkkisjuhlissa.

Nyt Rachel Zoe kuvattiin Mercedes Benz Fashion Week Spring 2014 -muotiviikon yhteydessä New Yorkin Lincoln Centerissä järjestetyssä 10th Annual Style Awards -gaalaillassa. Erityishuomio ei tällä kertaa kiinnittynyt stylistin upeaan asuun, vaan hänen kuihtuneeseen ulkomuotoonsa.

42-vuotias Rachel Zoe on amerikkalainen stylisti, joka on stailannut lukemattomia julkkistähtiä jo vuosien ajan. Lisäksi hän on työskennellyt monille muotiyrityksille ja mainostoimistoille jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Vuonna 2008 Rachel Zoe sai oman realitysarjan The Rachel Zoe Project.