Syyskuu on pettäjien kuukausi – tässä syy salasuhteiden suosioon

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pettäjäsivusto Illicit Encountersin naisten käyttäjämäärä kasvaa syyskuussa peräti 60 prosenttia. Naiset etsivät sivustolta salaista seuraa syyspäiviä piristämään. Miksi naiset sitten aktivoituvat pettämispuuhiin tähän vuodenaikaan?

Lomakauden loputtua maksellaan kesällä kertyneitä luottokorttilaskuja ja painitaan työkiireiden keskellä. Samaan aikaan ainakin naiset yleisesti tuntevat, että elämässä ei tapahdu mitään kivaa ennen seuraavaa lomaa. Siksipä ryhdytäänkin hakemaan jännitystä arjen keskelle esimerkiksi syrjähyppyjen kautta.

Etenkin lapsiperheissä arjen pyörittäminen käynnistyy heti koulujen alkaessa. Tällöin koti saattaa tuntua monelle paikkana, jossa vain suoritetaan askareita ilman luksusta. Illicit Encounters -sivuston tiedottaja Mike Taylor kertoo, että pettämissivustolle kirjautuminen lähtee yleensä pelkästä jännityksen hakemisesta. Monet tuntuvat olevansa umpikujassa omassa parisuhteessaan, ja ainoa asia mikä pitää kumppaneita yhdessä ovat lapset.

Mikäli uutta suhdetta ei haeta deittisivustoilta, saattavat jo pelkät työpaikat olla oivia kohteita salaisen flirtin muodostamiselle. Syyskuu on yleisesti pettäjien kuukausi, ja pariskuntien kannattaakin nyt nauttia myös arjesta, mikäli tahtoo pitää kumppaninsa uskollisena.