Ylvisin viraalihitti leviää netissä – lähes 4 miljoonaa katselua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjalainen Ylvis julkaisi aiemmin tällä viikolla Norjan television Youtube-kanavan kautta The Fox -videon, josta on muodostunut suuri nettihitti. Videota on katsottu nyt jo lähes neljä miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa 100.000 näytön tuntivauhtia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ylvis koostuu kahdesta norjalaisveljeksestä Bård ja Vegard Ylvisåkerista. Veljekset ovat tehneet yhdessä ystävänsä Christian Løchstøerin sekä tuottaja Stargaten kanssa hämmentävän koukuttavan The Fox –kappaleen.

Løchstøer ja Stargate ovat aiemmin työskennelleet Rihannan, Katy Perryn ja muiden merkittävien pop-artistien kanssa. Yhä kiihtyvällä vauhdilla verkossa leviävän videon on ohjannut Ole Martin Hafsmo. Video on tehty 10. syyskuuta TV Norgella alkavaan I kveld med Ylvis -sarjaan. The Week arvioi, että The Foxista tulee ”vuoden 2013 Gangnam Style”. USA Today puolestaan kommentoi tämän olevan ”seuraava viraali musiikkivideosensaatio.”