Andy McCoy: ”Rojaltishekissä oli monta nollaa perässä”

Big Brother · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin rocktähtiin lukeutuva Andy McCoy asustaa parhaillaan Big Brother -talossa, jossa hän on saanut kertoa muille asukkaille elämästään ja menestyksestään. Tänään McCoylta kyseltiin jälleen asiasta. Miehen kertoman mukaan rahaa tulee edelleen.

– Mä kirjoitin kaikki ja keksin bändin nimen. Tuli rojaltishekki just pari viikoa ennen kuin tulin tänne. Oli monta nollaa perässä. Viimeksi lensin jenkkeihin kahdella eri airlinella ja niillä oli molemmilla Hanoi Rocksia koneessa, Andy McCoy kertoi asukkaille.

– Mua reivitään vaan joka puolelta. Ei saa olla rauhassa. Se on se hinta. Muistakaa se. Onko se sen väärti en tiedä. Onko se kirous vai siunaus, en tiedä, kun ei ole koskaan duunannut mitään muuta, niin ei sillä vläiä. Kaikkeen tottuu.