Odottamaton löytö Burger Kingin lastenateriasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ravintolat ja pikaruokaketjut nousevat silloin tällöin otsikoihin, kun asiakkaat löytävät ruokansa seasta jotain sinne kuulumatonta. Yleensä hampurilaisen väliin eksyy jotain pienikokoista, mutta nyt neljävuotias pikaruokailija löysi lastenateriastaan kannabiksella valmiiksi ladatun piipun.

Uskomaton löytö sai alkunsa, kun yhdysvaltalaisen Burger King -ravintolan 23-vuotias työntekijä oli piilottanut marihuanalla täytetyn piippunsa laatikkoon, jossa lastenateriat yleensä toimitetaan asiakkaalle. Sattumalta piippupiilona toiminut boksi päätyi Michiganista kotoisin olevan perheen neljävuotiaalle lapselle.

Lastenaterian ostanut isoisä oli huomannut ravintolavierailun aikana, että yksi pikaruokalan työntekijöistä oli juossut pian heidän lähtönsä jälkeen kovaa vauhtia autolleen. Mies piti tätä epäilyttävänä, ja kun piippu löytyi ja asiasta oli ilmoitettu poliisille, ei piipun omistajaa ollut vaikea löytää. Pikaruokalatyöntekijän palkkatyö muuttuu nyt syytteistä vastaamiseen.