Pariskunta järjesti budjettihäät 1,20 eurolla – hääpuku mukaanlukien

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Stereotyyppiset prinsessahäät sisältävät lumenvalkoisen marenkihöttöpuvun, monikerroksisen kermakakun ja hienot puitteet, joilla hurmataan lukuisat häävieraat. Tämänkaltaisten häiden järjestäminen ei ole kellekään helppo tai halpa tehtävä.

Siksi jotkut pariskunnat päättävätkin mennä valtavirtaa vastaan ja tehdä asiat omalla tyylillään. Taiteilija Georgina Porteous ja laulaja-lauluntekijä Sid Innes onnistuivat selviämään häistään hämmästyttävällä yhden punnan summalla. Pari piti juhlat kotinsa takana olevassa heinäladossa.

Ainoa kustannus oli morsiamen punnan maksanut kierrätysmekko. Georgina teki parin sormukset puutarhastaan löytämistä hirven sarvista. Hänen kirkon lukijana toimiva äitinsä ohjasi seremonian. Pappi vihki parin ilmaiseksi ja morsiamen täti teki häihin kakun sekä kuvasi tapahtumassa.

– Päivässä on kyse rakastamasi henkilön naimisesta. Emme halunneet mitään isoa ja hienoa, kertoi Georgina Porteous Metro-lehdelle.

Vaikka häätilaisuus ei itsessään maksanutkaan parille mitään, heidän piti kuitenkin pulittaa 70 puntaa pakollisia avioitumismaksuja